15% korting voor HoliHabits community members

Maak account aan

Begin 7 dagen vanuit rust

Extra verdieping op dag 4

Leer jezelf opnieuw kennen

Wat het jou brengt

Het ultieme ochtendritueel
Rust & verbinding met jezelf
Leven met een intentie
Ontdek de kracht
van adem
Inzicht in jouw patronen

Voor wie is deze ademchallenge?

Stel je een moment voor waarop de wereld even stilstaat.
Reflectie leidt je naar nieuwe hoogtes van zelfbewustzijn.
Je ademhaling is in sync is met je innerlijke wereld.
Dat is de magie van onze ademchallenge.

Deze uitdaging is speciaal ontworpen voor jou als:

Je je dagen wilt beginnen met een moment van rust en intentie, waardoor elke ochtend transformeert in een magisch begin.

Je de kracht van gerichte ademhaling wilt ontdekken en ervaren hoe het je leven kan verrijken.

Je op zoek bent naar dieper inzicht in jezelf en de wereld om je heen door middel van reflectie.

Je het gevoel hebt dat je vastzit in je dagelijkse routine en een frisse wind van vernieuwing nodig hebt.

Je de kracht van een ondersteunende groep wilt voelen, waarbij iedereen samen de reis van zelfontdekking beleeft.

Je bereid bent om jezelf elke dag uit te dagen met nieuwe oefeningen die zowel je geest als je lichaam een boost geeft!

Of je nu een beginnende ademhalingsenthousiasteling bent of al jaren mediteert, deze challenge biedt nieuwe perspectieven en technieken die je verder helpen op je pad van welzijn.

Dus als je voelt dat er meer in het leven zit dan je tot nu toe hebt ervaren en je wilt dat elke ademhaling telt, dan is deze challenge absoluut voor jou!

7 ochtenden starten met een ademoefening

Elke dag start met een keuze: sleep je jezelf erdoorheen of stap je vol energie en intentie de wereld in? Door iedere ochtend 5 minuten te besteden aan een gerichte ademhalingsoefening en een bewust reflectiemoment, transformeer je je ochtenden en daarmee je dag.

7 dagen lang ontvang je van ons vóór 06:00 uur een set energieke oefeningen. Kies jouw ideale moment om de ademhalingsoefening en motiverende reflectievragen aan te pakken, maar zorg dat je het voor 10:00 uur 's ochtends afrondt.

Scherp je focus, boost je energie en ga elke uitdaging met vertrouwen tegemoet. Kies voor kracht. Kies voor een onverslaanbare start.

Live online breathwork sessie voor doorbraak

Wij nemen je nog een stapje verder mee in de geweldige kracht van adem. Op dag vier van de challenge (11 januari 2024) nodigen we je uit voor een live online ademsessie in de avond, die je comfortabel vanuit je eigen bed of bank kunt volgen. Laat je verder meeslepen in ontspanning en ervaar de indrukwekkende energie van de adem door je hele lichaam.

Kelly over de ademworkshops

"De sessie was heerlijk! Mijn hoofd was rustig en kalm en dat gebeurt niet vaak dat het zo stil is in mijn hoofd. Door de heldere uitleg begeleid Jon je stap voor stap en kun je volledig ontspannen. Een echte aanrader. Ik kom zeker vaker!"

Founder van Holihabits

Over Jon van der Eerden

Van jongs af aan houdt Jon (1988) zich bezig met mentale gezondheid en sinds 2017 is daar ook lichaamswerk & ademtherapie aan toegevoegd. Altijd gevoed door een grote passie voor het begrijpen van de wisselwerking tussen onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid en hoe deze bij iedereen tot uiting komt. Ze heeft sindsdien 200+ mensen begeleid, met veel succes. 

Haar tijd in Barcelona (2017 tot 2020), opende haar ogen - voor de helende kracht van ademhaling en zelfzorg - en hoe fysieke en mentale patronen ons kunnen weerhouden om echt voluit leven. Deze inzichten vormden een keerpunt in haar zoektocht en werd de basis van de HoliHabits methode. 

''Tot mijn 27e was ik altijd aan het doorzetten, vastberaden om te presteren en veel inspanning te leveren, terwijl ik mijn gevoelens diep weg stopte. Mezelf vastklampend aan niet werkende relaties en een druk sociaal leven, voortgedreven door een drang om iedereen tevreden te stellen. Ik was een echte pleaser. Daarbij had ik last van vele fysieke kwaaltjes en ervaarde ik paniek en angst over mijn eigen gezondheid. Ik was bang niet te voldoen of nog een dierbare te verliezen. Dit was mijn dagelijkse realiteit. Mijn vertrouwen in het leven en in mezelf was ontzettend laag.

Sinds ik zelf met ademwerk en de verschillende methodes aan de slag ben gegaan, is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik ken mezelf, weet wat ik nodig heb en durf hiernaar te handelen. Ik leef mijn leven op mijn eigen voorwaarden en vanuit vertrouwen. Dat geeft zoveel kracht! Kracht die iedereen nodig heeft in zware periodes, maar ook in de uitdagingen die het dagelijkse leven met zich meebrengt. Ik neem jou graag mee in deze manier van leven!''

antwoorden op

Veelgestelde vragen

Ik kan niet iedere ochtend op hetzelfde tijdstip, kan ik wel meedoen?
Hoe ontvang ik de oefeningen?
Wat kan ik verwachten?
Ik heb geen ervaring met ademhaling en of mediteren, kan ik toch mee doen?
Ik ben (misschien) zwanger, kan ik meedoen?
In welke situaties kan ik niet deelnemen?
Hoe kan ik me aanmelden voor de ademchallenge?
reviews

Hoe anderen het ervaren

Lot
"Net je eerste ademhalingsoefening gedaan. Super fijn! En wat heb je een mega fijne stem om zo naar te luisteren. De eerste ronde was echt al top! Heel leuk deze challenge mee te doen. Ik was benieuwd naar de verschillende ademhalingstechnieken, zodat ik ermee kan oefenen en het me meer rust en focus kan geven op de dag."
Monique
"Ik vond het erg fijne oefeningen en je hebt een zeer prettige stem!"
Maaike
"Net de tweede dag van de challenge gedaan, en wat is de box ademhaling fijn zeg! Ik voel me ontspannen, meer in contact met mezelf, en tegelijkertijd ook energieker! Dat laatste had ik niet verwacht in combinatie met de ontspanning. Bedankt dat je deze challenge geeft!"
❤️
Roxanne
"Blij met dit stapje bewustzijn, i.p.v. doorhobbelen op de automatische piloot. Thanks voor het mij bewust maken hoe belangrijk ademhalen is… "
Dian
"Het was best confronterend, want ik weet dat ik meer tijd moet vrijmaken voor mezelf.  Heb echt geen rust in mijn dag voor mezelf, maar dit heeft daarbij geholpen."
Judi
"Wat een top challenge deze week! Had per toeval een mega drukke week met werk, waardoor dit een extra goede timing was. Wat een fijne start van de dag! Structureel om 06.30u opgestaan en dan rustig opstarten, bevalt goed en ga ik zeker doorzetten! "
Mieke
"Dit is wel een aanzet geweest om het iedere ochtend te gaan doen. Het kost zo weinig tijd. Bedankt!"
Emma
"Dankjewel voor het samenstellen van deze challenge! Ik heb inmiddels alle dagen afgerond. Ook de reflectie vragen vond ik een mooie toevoeging."
Kristel
"Dit was zo leuk en fijn! Ga nu focussen dat ik dit elke ochtend even doe voor ik überhaupt m’n bed uit kom. Heb al een goede ochtend routine dus daar past goed in."
Sonja
"Wat een fijne oefeningen. Ik zet deze in wanneer ik veel onrust in mijn hoofd en lijf ervaar."
Stef
"Fijn om zo de dag te beginnen met de oefeningen. Ik kende sommige al, maar dit is een hele goede reminder. Fijn dat je dit doet. Ik ga hem gedurende de dag ook zeker vaker toepassen."

Doe mee aan de ademchallenge

We gaan van start op maandag 8 januari 2024
Ben jij klaar om jouw nieuwe jaar met een kick-start te beginnen?
Vandaag

27 okt

Super Early Bird

Profiteer van € 30 korting
Max. 20 super early bird plekken
€ 59,-
€ 29,-
Reserveer
Vanaf

1 december

Early Bird

Profiteer van € 20 korting
Max. 40 early bird plekken
€ 69,-
€ 39,-
Vanaf

2 januari  

Regular

De normale prijs vanaf 1 december
€ 59,-

Je plek is gereserveerd na het afronden van de betaling
Genoemde prijzen zijn incl. BTW

Goed om te weten

De hierboven getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Wil je meedoen met je team vanuit een bedrijf?
Neem contact op met HoliHabits en we helpen je graag op weg.