De missie van HoliHabits

In een wereld waar de mentale en fysieke druk alsmaar toeneemt, verliezen velen van ons het zicht op wat écht telt. Onder die druk verschuilen zich diepgewortelde problemen: een gebrek aan zelfkennis, niet genoeg momenten van rust of een gevoel dat we niet goed genoeg zijn.

Met HoliHabits wil ik je inspireren én begeleiden. Met kleine, dagelijkse gewoontes kan je een geluk ontdekken dat zo groot is dat het je leven verandert.

Laat je meenemen op een ontdekkingsreis naar jezelf. Want stralend in het leven staan betekent niet het ontbreken van uitdagingen en problemen, maar de kracht en wijsheid hebben om ze aan te gaan.

Vergeet de buitenwereld die je vertelt wat je moet zijn of doen. Begin met luisteren naar de stem van binnen, want die weet wat jou écht gelukkig maakt.

Start vandaag nog jouw reis naar echte verandering, deze begint bij jou.

Hi, ik ben Jon.
Psycholoog & Holistisch levenscoach voor vrouwen

Mijn route naar een stralend leven

19 jaar was ik, toen ik na het verlies van mijn moeder besloot om de voorgeschreven antidepressiva aan de kant te zetten met als doel: weer gaan stralen in een wereld die voor mij leek te zijn ingestort.

Tot mijn 27e was ik altijd aan het doorzetten, vastberaden om te presteren, ik leverde veel inspanning terwijl ik mijn gevoelens diep wegstopte. 

Mezelf vastklampend aan niet werkende relaties, een druk sociaal leven, voortgedreven door een drang om iedereen tevreden te stellen. 

Vele fysieke kwaaltjes en ook de paniek en angst over mijn eigen gezondheid, niet te voldoen of nog een dierbare te verliezen waren dagelijks realiteit.

Mijn vertrouwen in het leven en in mezelf was nul.

Met een achtergrond in psychologie vervlochten mijn professionele en persoonlijke leven zich, gevoed door mijn grote passie voor het begrijpen van de wisselwerking tussen onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid en hoe deze bij iedereen tot uiting komt.

Mijn tijd in Barcelona van 2017 tot 2020, opende mijn ogen voor de helende kracht van ademhaling en hoe fysieke en mentale patronen ons kunnen weerhouden om echt voluit leven.

Deze inzichten vormde een keerpunt in mijn eigen zoektocht en werd de basis van de HoliHabits methode waarin ik het magische ademwerk met feitelijke Psychologie combineer.

about-us-img-1about-us-img-2
1

Liefde

Liefde is de basis van alles in het leven.
Met liefde voor jezelf op de eerste plaats.

2

Vertrouwen

Vertrouwen is de tegenhanger van angst. De keuzes die je maakt, vanuit welke plek kom je? Vertrouwen of angst?

3

Vrijheid

Echte vrijheid is door het leven gaan zonder de mentale & fysieke blokkades die je onderweg hebt opgebouwd.

1988

Geboren in het Brabantse dorp Schijndel. Waar ik de eerste 19 jaar woonde.

Image
2008

Na vier intensieve jaren van zorg voor mijn moeder, namen we afscheid bij haar overlijden.

Image
2018

Samen met mijn grote liefde voor 3 jaar in Barcelona. De zakelijke wereld achter me gelaten.

Image
2028

Op koers om duizenden vrouwen mee te nemen naar een bewust en stralend leven.

Image
Waar kom jij je bed voor uit?

Dit is wat mij blij maakt

01.

Mijn liefdevolle familie: zoontje Seb (mei 2022), bijna mama van een tweede jongetje (juni 2024) en mijn allerliefste partner Bart, met wie ik sinds 2013 samen ben.

02.

De vrijheid die ik voor ons heb gerealiseerd, waarbij ik de eer heb te werken met fantastische vrouwen die kiezen voor een nieuwe pad & stralend leven.

03.

Mijn unieke en super effectieve HOLI methode waarin ik feiten en gevoel samenbreng dankzij mijn opleiding als Toegepast Psycholoog, Holistisch Coach & Breathwork facilitator.

04.

De dagelijkse gewoontes die mijn welzijn bevorderen: van ademoefeningen, zelf-connectie en beweging tot gezonde voeding en een positieve mindset.

05.

Een sfeervol thuis in Boxtel, een oase van groen, na een periode van reizen en verhuizen van steden als Barcelona tot Amsterdam.

Image
Team work makes the dream work

Ontmoet het HoliHabits team

Jon van der Eerden
Founder & Coach
Lejla Sejfic
Social Media &
All-round Medewerker
Testimonials

Wat anderen zeggen over HoliHabits

"Alle lasten waren van mijn schouders gevallen. Ik voel meer vertrouwen in mijzelf en ruimte voor loslaten."

Marie-Claire

"Mijn hoofd was rustig en kalm en dat gebeurt niet vaak dat het zo stil is in mijn hoofd!"

Kelly

"Opnieuw leren ontspannen en ademen na mijn burn-out. Zoveel waardevolle inzichten!"

Cathelijn

Gratis ademhalingsoefening

Ervaar direct een ontspannen gevoel met deze korte ademhalingsoefening voor ieder moment van de dag.

Download nu