Hi, ik ben Jon

de oprichter van HoliHabits. Ik geloof dat echt goed voor jezelf zorgen en leven naar jouw waardes de route is naar een leven vol ontspanning en geluk. Als je mij kent, dan weet je dat ik leef in vrijheid op mijn eigen manier met veel tijd voor alles wat ik leuk vind. Maar dat is zeker niet altijd zo geweest.

Meer over Jon

Mijn holistische werkwijze

Mentaal

Gedachten, overtuigingen, blokkades, angsten en je zorgen maken. Hoe vind jij rust in een leven vol prikkels, planning en verwachtingen?

Connectie

Je intuïtie volgen, drijfveren ontdekken, zelf-connectie en authenticiteit. Durf jij 100% te vertrouwen op jezelf?

Missie

Leven met een doel. Weten wat je wel en niet wilt. Wat zijn jouw belangrijkste waarden en leef je hier ook naar?

Fysiek

Ontspanning, beweging en voeding is van grote invloed op ons lichamelijk welbevinden. Op welke manier zorg jij voor je lichaam?

Emotioneel

Jouw gevoelens, vertrouwen, veiligheid en empathisch vermogen. Welke emoties voel jij én mogen ze er überhaupt zijn?

''Ik heb het coachtraject met Jon als heel liefdevol mogen ervaren en dat is precies wat ik op dat moment nodig had. Feel it to heal it! Jon is een lieve, begripvolle vrouw die nergens van op kijkt.''

Mijn verhaal: altijd doorgaan

Mijn leven bestond uit heel hard werken, ‘no matter what’ doorgaan en het wegstoppen van emoties. Ik zag mezelf als een echte doorzetter en sociaal dier, waarbij veel werken, presteren en iedereen tevreden houden mijn prioriteiten waren. Ik wilde alles voor iedereen goed doen, liep altijd rond met fysieke kwaaltjes en had daarnaast de nodige angsten: bang om ziek te worden, bang om niet binnen het plaatje te passen of dat er iemand in mijn omgeving dood zou gaan.

Verhuizen naar Barcelona

Alles veranderde toen ik in 2017 echt niet meer kon en besloot om het roer volledig om te gooien. Ik was vermoeid, mijn emoties schoten alle kanten op en geen minuutje maakte ik tijd voor mezelf. Wat ik zeker wist: dit moet anders kunnen. Ik zei mijn baan en appartement in Nederland op en verhuisde naar Barcelona waar ik 3 jaar bleef wonen.

Holi + Habits

Daar begon ik als ondernemer (wát een vrijheid) en heb ik mijn eigen Holi Habits ontdekt en toegeëigend: Anders eten, aandacht voor mezelf, sporten, mediteren en ademhaling deed me al zoveel goeds. Maar ook ontdekte ik bij mezelf de samenhang tussen diepgewortelde denkpatronen, slechte gewoontes en opgeslagen emoties uit het verleden. Het verlies van mijn moeder in 2008 had veel invloed gehad op mijn fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Het hield elkaar in stand en blokkeerde mijn leven.

Mijn missie

In Barcelona heb ik leren luisteren & leven naar mijn eigen ritme in plaats van zoals ‘het zou moeten.’ Daardoor kwam ik steeds dichter bij mijn eigen natuur te staan, bij wie ik ben en bij wat ik wil. Mijn leven ziet er nu precies zo uit, zoals ik het graag wil en waar ik altijd van droomde.

Naast mijn persoonlijke Barcelona avontuur vullen de studie Psychologie, mijn werkervaring als corporate consultant en de specialisatie in Holistisch Coaching mijn rugzak om jou op de juiste manier te begeleiden.

Sinds ik weer terug ben in Nederland ben ik op een missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun binnenwereld, zodat ze kiezen voor het leven wat ze echt graag willen. Want door goed voor jezelf te zorgen en weten wat je wil (en daar naar handelen) pak jij ook de regie over je leven en dan kun jij alles!

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je dagelijks inspiratie?

Volg HoliHabits op Instagram