HoliHabits Retreat 2025

Ga jij last-minute mee? Nog 1 plekje beschikbaar

Ik wil mee

Herontdek jezelf

Volledig ontzorgd

Magische locatie

Persoonlijke aandacht

Gun jezelf het allerbeste 

Doorbreek patronen, voel je krachtig
Volledig verzorgd, verse en lokale voeding
Wellness, zwembad & prachtige natuur
Fijne groep gelijkgestemden  
Transformerende ademsessies

Voor wie is dit retreat?

Dit retreat is speciaal voor vrouwen die een druk bezet leven leiden. Vrouwen die vaak doorgaan, maar stiekem dromen van wat minder doen en meer innerlijke rust. Diep van binnen weet jij het belang van goede zelfzorg, maar toch vergeet je het vaak toe te passen.

In deze dagen leer jij belangrijke dingen over jezelf en het leven. Zoals de werking van je gedachten, het contact met je lichaam en effectieve manieren om de regie over je leven te pakken. 

Na afloop van dit retreat heb jij een sterke basis staan vanuit de verbinding met jezelf. Een basis waar jij op vertrouwd.

Let op: wanneer je in dieper contact komt met jezelf, kunnen er grote veranderingen plaatsvinden tijdens of na dit retreat. 

Ik kan niet wachten om samen met jou op deze speciale reis naar Barcelona te gaan! 

5 dagen lang, vol met workshops & magie

Verdiepende workshops 
Patronen ontdekken en doorbreken met methodes en oefeningen vanuit Psychologie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Ademtherapie. Je gaat actief met jezelf aan de slag. Dat is soms confronterend, verdrietig of juist heel bevrijdend.

Transformerende ademsessies 
Door middel van adem breng je rust in het lichaam, waardoor je opgeslagen emoties gemakkelijker kunt (her)beleven en doorvoelen. Dit kan diep transformerend werken. Ervaar hoe hele diepe ontspanning van het zenuwstelsel voelt. 

Professionele begeleiding
Stilte en een stapje terug doen uit je ‘gewone leven’ kan ook zorgen voor onrust, emoties en levensveranderende processen. Jon en haar team staan voor je klaar om je hierin te begeleiden.

Elke dag gezond eten & volledig ontzorgd door Helena

Door chef Helena wordt er dagelijks voor ons vers, lokaal, onbewerkt en vooral heerlijk eten bereid. Helena komt uit Barcelona, ze is de expert in haar vakgebied en kiest uitsluitend voedingsmiddelen die je fysiek, mentaal en emotioneel in balans brengen. Daarnaast geeft Helena vanuit haar vakgebied ons nog een bijzondere workshop, waardoor 'voeding en eten' nooit meet hetzelfde voor je zal zijn.

Een locatie om bij weg te dromen

Je verblijft op een adembenemend mooie locatie waar je iedere dag de zon ziet opkomen en ondergaan. Dit prachtige retreat-huis bevindt zich midden in de natuur, inclusief speciale ruimtes voor yoga, meditatie en ademsessies. Daarnaast is er een gezellige woonkamer met open haard, leefkeuken, fijne buiten plekjes om de rust op te zoeken, een zwembad én een sauna. 

Je slaapt in een comfortabele kamer samen met maximaal één of twee andere deelneemsters.

De badkamer is altijd in de buurt, sommige kamers hebben een aangrenzende badkamer. 

Het is een heel bijzondere plek, waar iedereen zich snel thuis voelt.

Wat anderen vertellen ovet het werken met jon

"Bij Jon voelde het meteen heel vertrouwd. Zij neemt je echt mee in deze reis en begeleid je op een hele fijne manier. Dit heeft mij zoveel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Juist doordat het een verandering is in bewustwording van mezelf en het leren ontspannen d.m.v. ademhalingstechnieken. Ik raad dit iedereen aan."

2023
Eva (36)
Founder van Holihabits

Over Jon van der Eerden

Van jongs af aan houdt Jon (1988) zich bezig met mentale gezondheid en sinds 2017 is daar ook lichaamswerk & ademtherapie aan toegevoegd. Altijd gevoed door een grote passie voor het begrijpen van de wisselwerking tussen onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid en hoe deze bij iedereen tot uiting komt. Ze heeft sindsdien 200+ mensen begeleid, met veel succes. 

Haar tijd in Barcelona (2017 tot 2020), opende haar ogen - voor de helende kracht van ademhaling en zelfzorg - en hoe fysieke en mentale patronen ons kunnen weerhouden om echt voluit leven. Deze inzichten vormden een keerpunt in haar zoektocht en werd de basis van de HoliHabits methode. 

''Tot mijn 27e was ik altijd aan het doorzetten, vastberaden om te presteren en veel inspanning te leveren, terwijl ik mijn gevoelens diep weg stopte. Mezelf vastklampend aan niet werkende relaties en een druk sociaal leven, voortgedreven door een drang om iedereen tevreden te stellen. Ik was een echte pleaser. Daarbij had ik last van vele fysieke kwaaltjes en ervaarde ik paniek en angst over mijn eigen gezondheid. Ik was bang niet te voldoen of nog een dierbare te verliezen. Dit was mijn dagelijkse realiteit. Mijn vertrouwen in het leven en in mezelf was ontzettend laag.

Sinds ik zelf met ademwerk en de verschillende methodes aan de slag ben gegaan, is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik ken mezelf, weet wat ik nodig heb en durf hiernaar te handelen. Ik leef mijn leven op mijn eigen voorwaarden en vanuit vertrouwen. Dat geeft zoveel kracht! Kracht die iedereen nodig heeft in zware periodes, maar ook in de uitdagingen die het dagelijkse leven met zich meebrengt. Ik neem jou graag mee in deze manier van leven!''

Jouw begeleiders

Ontmoet het team

Jon van der Eerden

Founder, Coach & Breathwork

Lejla Sejfic

Allround support

Helena Guanter

Privéchef

Paul Arguelles

Ademwerk

Anne Huijbers

Systemisch werk

Cheryll van Weert

Fotografie

Make a difference

Help those in need! All donations go directly to making a difference for our cause. We really appreciate all your donations.

Testimonials

Wat anderen zeggen over HoliHabits

Jon is een zeer lieve, warme en kundige vrouw. Ik voelde me meteen op mijn gemak met haar in het eerste contact. Ze creëert een veilige setting. Haar ruimte is prettig en ze voelt precies aan wat er nodig is. Jon luistert goed en stelt inzichtelijk vragen om tot diepere antwoorden te komen. Haar sessies hebben mij veel opgeleverd. Ik voelde zoveel veiligheid, vertrouwen, overgave en liefde.

Joyce

Van spanning, chaos in mijn hoofd en weinig zelfliefde naar ontspanning, inzichten en veel meer acceptatie. Ik heb het coachtraject met Jon als heel liefdevol mogen ervaren en dat is precies wat ik op dat moment nodig had. Waar ik soms dacht dat het toch niet zou werken, bleek later dat ook dat nodig was om in te zien waar de diepste pijnen zaten. Feel it to heal it!

Lindsay

Voordat ik bij Jon kwam was ik totaal uit balans. Mijn energie was laag en ik had moeite met ontspannen. Maar holishit wat een waarde ontvang je bij haar en wat ga je er beter van in je vel zitten.

Melissa

Reserveer jouw plek

Woensdag 20 t/m Zondag 24 maart 2024 bouwen aan een sterke basis voor jouw leven.

Je plekje is gereserveerd na de aanbetaling. Het resterende bedrag mag in termijnen betaald worden. Wil je eerst even kennismaken? Klik hier.
Tot en met

30 nov

Super early bird

Profiteer van €550 korting
€ 2.199,-
€ 1.650,-
Verlopen
Tot en met

20 feb

Early bird

Profiteer van €300 korting
Uitverkocht
2.199,-
€ 1.899,- incl. btw
Reserveer
Vanaf

Nu

Regular

De normale prijs vanaf 20 februari
€ 2.199,- incl. btw
Alle prijzen zijn incl. BTW. Je plek is gereserveerd na het afronden van de aanbetaling (€300,-).

Even bellen?

Laat je gegevens achter en ik neem contact op met je.
Thanks! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Goed om te weten

De investering kan betaald worden in drie termijnen, lees hierover meer in de veelgestelde vragen.

De hierboven getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

De hierboven getoonde prijzen zijn exclusief transport naar de retreat locatie. Eventuele vluchten moeten zelf geregeld worden, voor het retreat begint zullen we jullie met elkaar in contact brengen om een taxi naar de locatie te kunnen delen vanaf het vliegveld.

Ben je ondernemer of zzp-er? Dan krijg je de betaalde BTW terug.

Ben je in loondienst?
Veel werkgevers hebben hier al voor betaald. Neem contact op met HoliHabits en we helpen je graag op weg.
antwoorden op

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?
Ik ga nooit alleen op reis en vraag me af of dit wel wat voor mij is?
Kan ik samen komen met iemand?
Is dit retreat ook voor mannen?
Ik ben (misschien) zwanger, kan ik meedoen?
In welke situaties kan ik niet deelnemen?
Wat kan ik verwachten van dit retreat?
Waarom is dit retreat in Spanje?
Ik voel me ongemakkelijk om (alleen) naar een retreat te gaan, is dit normaal?
Wat gaan we doen tijdens dit retreat?
Hoe ziet een dag op dit retreat eruit?
Welke taal wordt er gesproken tijdens het retreat?
Hoe verloopt de aanmeldprocedure?
Reserveer