Disclaimer

De ademhalingsoefeningen aangeboden door HoliHabits zijn bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mogen niet worden beschouwd als medisch advies of behandeling. Deelname aan en gebruik van deze oefeningen is geheel op eigen risico.

HoliHabits is niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die kan ontstaan door het gebruik van de informatie en oefeningen aangeboden op onze platformen.

Het is belangrijk om te overwegen:

  1. Voer geen ademhalingsoefeningen uit terwijl je activiteiten onderneemt die volledige aandacht vereisen, zoals autorijden, zwemmen of het bedienen van zware machines.
  2. Als je een medische aandoening hebt of twijfels hebt over je gezondheid, raadpleeg dan eerst een arts of medisch specialist voordat je begint met ademhalingsoefeningen.
  3. Stop onmiddellijk met de oefening als je je duizelig, licht in je hoofd voelt, of andere ongemakken ervaart en raadpleeg indien nodig een arts.

Door deel te nemen aan of gebruik te maken van de ademhalingsoefeningen van HoliHabits, geef je aan dat je deze disclaimer hebt gelezen, begrepen en geaccepteerd en dat je HoliHabits vrijwaart van alle aansprakelijkheid.

Heb je verdere vragen of andere zaken die je wil bespreken met betrekking tot de oefeningen, neem contact op.

Wacht niet op het juiste moment, het enige juiste moment is nu.

Bekijk aanbod