15% korting voor HoliHabits community members

Maak account aan

Een krachtige ochtend habit

Start de dag vanuit rust

In slechts 10 minuten

Dit is wat je krijgt: 

Dagelijks starten met ademhalingsoefening
Iedere dag een intructie video
Online omgeving + community support
Instructie voor de beste challenge  
Schrijfopdrachten voor  zelfreflectie

Voor wie is deze challenge?

We introduceren je aan meer dan gewone rituelen; het zijn transformerende gewoontes die de potentie hebben om jouw leven een spectaculaire wending te geven. En weet je, er is iets dat alle krachtige en toch rustige vrouwen delen: een persoonlijk ochtendritueel! Het zet niet alleen de toon voor je dag, maar beïnvloedt hoe jij elke dag (en dus je leven) beleeft.

Want, ga eens na: start jij jouw dag vaak met een hoofd vol ‘moetjes’ en zorgen over wat de dag zal brengen? Of spring je uit bed, vol energie en klaar om de dag te omarmen met een enthousiast: ‘Yes, laat die nieuwe dag maar komen!’Jouw emoties, gedachten, en innerlijke wereld leggen de basis voor de kwaliteit van jouw leven. Iets waar we vaak ‘zomaar’ aan voorbij gaan.

Door hier in de ochtend bewust (even) je aandacht aan te besteden, handel je met meer intentie en maak je ruimte voor positieve veranderingen die je de rest van de dag doorvoert. Dit heeft haar uitwerking op je hele leven. 

Zeg gedag tegen het leven op de automatische piloot en begroet elke dag met open armen, beginnend bij jezelf! Deze challenge is jouw uitnodiging om te groeien en schitteren.

Ga jij deze uitdaging aan?

5 ochtenden starten met het belangrijkste: jijzelf!

Elke dag start met een keuze: sleep je jezelf erdoorheen of stap je vol energie en intentie de wereld in? Door iedere  te besteden aan een gerichte ademhalingsoefening en een bewust reflectiemoment, transformeer je je ochtenden en daarmee je dag.

5 dagen lang ontvang je van ons vóór 05:00 uur een set energieke oefeningen. Kies jouw ideale moment om de ademhalingsoefening en motiverende reflectievragen aan te pakken, maar zorg dat je het voor 10:00 uur 's ochtends afrondt.

Scherp je focus, boost je energie en ga elke uitdaging met vertrouwen tegemoet. Kies voor kracht. Kies voor een onverslaanbare start.

Waarom meedoen?

1. Je maakt prioriteit van goede zelfzorg en dit is essentieel voor jouw welzijn & leven.

2. Verbeter je mentale gezondheid door ‘s ochtends positief te starten. 

3. Ervaar verhoogde focus en productiviteit omdat je weet wat belangrijk is.

4. Persoonlijke groei en ontwikkeling, deze challenge laat je anders kijken naar jezelf. 

5. Maak gemakkelijker keuzes die zijn afgestemd op wat jij echt wil. 

6. Bouw aan sterke gewoontes die je leven veranderen!

Lot van der lande over de Challenge

Net je eerste ademhalingsoefening gedaan. Super fijn! En wat heb je een mega fijne stem om zo naar te luisteren. De eerste ronde was echt al top. Heel leuk om aan deze challenge mee te doen.

Founder van Holihabits

Over Jon van der Eerden

Van jongs af aan houdt Jon (1988) zich bezig met mentale gezondheid en sinds 2017 is daar ook lichaamswerk & ademtherapie aan toegevoegd. Altijd gevoed door een grote passie voor het begrijpen van de wisselwerking tussen onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid en hoe deze bij iedereen tot uiting komt. Ze heeft sindsdien 200+ mensen begeleid, met veel succes. 

Haar tijd in Barcelona (2017 tot 2020), opende haar ogen - voor de helende kracht van ademhaling en zelfzorg - en hoe fysieke en mentale patronen ons kunnen weerhouden om echt voluit leven. Deze inzichten vormden een keerpunt in haar zoektocht en werd de basis van de HoliHabits methode. 

''Tot mijn 27e was ik altijd aan het doorzetten, vastberaden om te presteren en veel inspanning te leveren, terwijl ik mijn gevoelens diep weg stopte. Mezelf vastklampend aan niet werkende relaties en een druk sociaal leven, voortgedreven door een drang om iedereen tevreden te stellen. Ik was een echte pleaser. Daarbij had ik last van vele fysieke kwaaltjes en ervaarde ik paniek en angst over mijn eigen gezondheid. Ik was bang niet te voldoen of nog een dierbare te verliezen. Dit was mijn dagelijkse realiteit. Mijn vertrouwen in het leven en in mezelf was ontzettend laag.

Sinds ik zelf met ademwerk en de verschillende methodes aan de slag ben gegaan, is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik ken mezelf, weet wat ik nodig heb en durf hiernaar te handelen. Ik leef mijn leven op mijn eigen voorwaarden en vanuit vertrouwen. Dat geeft zoveel kracht! Kracht die iedereen nodig heeft in zware periodes, maar ook in de uitdagingen die het dagelijkse leven met zich meebrengt. Ik neem jou graag mee in deze manier van leven!''

antwoorden op

Veelgestelde vragen

Ik kan niet iedere ochtend op hetzelfde tijdstip, kan ik wel meedoen?
Hoe ontvang ik de oefeningen?
Wat kan ik verwachten?
Ik heb geen ervaring met ademhaling en of mediteren, kan ik toch mee doen?
Ik ben (misschien) zwanger, kan ik meedoen?
Hoelang kan ik de challenge terugkijken?
Hoe kan ik me aanmelden voor de challenge?
reviews

Hoe anderen het ervaren

Lot
"Net je eerste ademhalingsoefening gedaan. Super fijn! En wat heb je een mega fijne stem om zo naar te luisteren. De eerste ronde was echt al top! Heel leuk deze challenge mee te doen. Ik was benieuwd naar de verschillende ademhalingstechnieken, zodat ik ermee kan oefenen en het me meer rust en focus kan geven op de dag."
Monique
"Ik vond het erg fijne oefeningen en je hebt een zeer prettige stem!"
Maaike
"Net de tweede dag van de challenge gedaan, en wat is de box ademhaling fijn zeg! Ik voel me ontspannen, meer in contact met mezelf, en tegelijkertijd ook energieker! Dat laatste had ik niet verwacht in combinatie met de ontspanning. Bedankt dat je deze challenge geeft!"
❤️
Roxanne
"Blij met dit stapje bewustzijn, i.p.v. doorhobbelen op de automatische piloot. Thanks voor het mij bewust maken hoe belangrijk ademhalen is… "
Dian
"Het was best confronterend, want ik weet dat ik meer tijd moet vrijmaken voor mezelf.  Heb echt geen rust in mijn dag voor mezelf, maar dit heeft daarbij geholpen."
Judi
"Wat een top challenge deze week! Had per toeval een mega drukke week met werk, waardoor dit een extra goede timing was. Wat een fijne start van de dag! Structureel om 06.30u opgestaan en dan rustig opstarten, bevalt goed en ga ik zeker doorzetten! "
Mieke
"Dit is wel een aanzet geweest om het iedere ochtend te gaan doen. Het kost zo weinig tijd. Bedankt!"
Emma
"Dankjewel voor het samenstellen van deze challenge! Ik heb inmiddels alle dagen afgerond. Ook de reflectie vragen vond ik een mooie toevoeging."
Kristel
"Dit was zo leuk en fijn! Ga nu focussen dat ik dit elke ochtend even doe voor ik überhaupt m’n bed uit kom. Heb al een goede ochtend routine dus daar past goed in."
Sonja
"Wat een fijne oefeningen. Ik zet deze in wanneer ik veel onrust in mijn hoofd en lijf ervaar."
Stef
"Fijn om zo de dag te beginnen met de oefeningen. Ik kende sommige al, maar dit is een hele goede reminder. Fijn dat je dit doet. Ik ga hem gedurende de dag ook zeker vaker toepassen."

De Magical
Morning Challenge

Start iedere dag 10 minuten bij het belangrijkste: jezelf!

Ga jij voor 5 dagen de uitdaging aan?
Vandaag

Super Early Bird

Profiteer van € 30 korting
Max. 20 super early bird plekken
€ 77,-
€ 30,-
Reserveer
Vanaf

22 april

Early Bird

Profiteer van € 20 korting
Max. 40 early bird plekken
€ 77,-
€ 49,-
Vanaf

1 mei

Regular

✨ Onbeperkt toegang
✨ Terugkijken en luisteren wanneer jij wil
✨ Genoemde prijs is incl. BTW

Eenmalig € 49,95
Ik doe mee
✨ Zodra je bestelling is geplaatst, krijg je de inlog van jouw online omgeving.

Je kunt de challenge in je eigen tempo en op jouw gekozen momenten volgen!
We raden je echter aan om de oefeningen elke dag vóór 10:00 uur 's ochtends te voltooien en de challenge vijf dagen achter elkaar te doen voor optimale resultaten

Wil je meedoen met je team vanuit een bedrijf?

Neem contact op met HoliHabits en we helpen je graag op weg.
Koop
Tickets