Coachingstraject

Break Free

Het 3 maanden individueel coachingstraject voor ‘drukke’ vrouwen, die veel van zichzelf vragen. Een traject wat jou losbreekt uit je oude patronen en het diepe vertrouwen in jezelf weer teruggeeft...

Start maart 2023

''Het verwonderde mij dat ik me na een aantal sessies en opdrachten oprecht vrolijker en fijner voelde. En dat voel ik nog steeds! Ik heb ook mogen leren en voelen dat van jezelf houden zo fijn is.''

Herken jij dit?

Je hebt weinig zelfvertrouwen en vaak twijfels aan jezelf.

Altijd maar bezig zijn (voor een ander), zonder echt stil te kunnen staan?

Je vraagt jezelf af wie je diep van binnen bent en wat je echt graag wil?

Vaak last van vage fysieke klachten en kwaaltjes?

Je hebt last van stress en een gevoel van gejaagdheid in je lichaam.

Je weet dat je constant te veel van jezelf vraagt en hebt moeite met ‘nee’ zeggen.

Verlang je naar verandering, zelfvertrouwen en je eigen wijsheid als kompas?

Ja, dit herken ik!

Is dit wat jij wilt?

Iedere dag doen wat echt bij je past en wat je leuk vindt.

Met voldoende tijd om goed voor jezelf te zorgen.

Vertrouwen op jezelf.

''Nee'' zeggen, zonder schuldgevoel.

Leven in vrijheid.

Ja, dit wil ik!

Het is mogelijk wanneer...

jij jezelf openstelt voor deze ontwikkeling. Het Break Free Coachingstraject is een traject speciaal voor drukke en levenslustige vrouwen die het hard werken, drukte, stress, piekeren, zorgen maken, getwijfel zat zijn en voor zichzelf willen kiezen. Ben jij klaar voor leven vanuit je hart en durf je te kiezen voor dagelijkse gezondere gewoontes, die jouw leven de boost gaan geven die jij nodig hebt? Een leven met vreugde, vertrouwen én ultieme ontspanning?

Ja, ik wil meer info

Ontdek

Er is een reden dat jij je zo voelt, zoals je je nu voelt. En niet voor niets wil jij er nu echt iets aan veranderen. Ontdek welke gewoontes en patronen jou tegenhouden, wat belangrijk voor je is en waar je nu staat in je leven. We ontdekken samen jouw gewenste situatie en wat ervoor nodig is om daar te komen.

Voel

Voor velen van ons is het lastig om te voelen wat er echt gaande is van binnen. Want om te voelen is het nodig om stil te staan. Je kunt iets alleen goed zien of ervaren, als je stilstaat. Daarnaast zijn we gewend om negatieve emoties uit de weg te gaan. Maar de gouden pot komt pas nadat je deze shit hebt durven doorvoelen. ''Feel it, so you can heal it.''

Kies

Na deze deep-dive in jezelf kun jij niet meer anders dan in actie komen. Hoe beter jij jezelf leert kennen, hoe bewuster je keuzes worden. Na het ontdekken en voelen is het ook nodig om te accepteren en in actie te komen. Pak die verantwoordelijkheid en creëer jouw leven. In deze 3 maanden begeleid ik jou hierbij zodat je het uiteindelijk zelf kunt!

Als wij samen aan de slag gaan, krijg jij

Verwacht een life-changing traject afgestemd op jouw situatie, waar je niet anders kunt dan all-in gaan. In dit intensieve traject werken wij één op één samen en dit kan zowel online als offline. We kijken naar jouw oude patronen, je leert meer dan 3 technieken om echt te ontspannen en je ontdekt hoe jij kan loskomen van de blokkades, die jou nu tegenhouden in je groei. Tussen onze afspraken blijf ik drie maanden aan 'jouw zijde' meelopen, zodat jij de echte veranderingen doorvoert in je dagelijkse leven.  

Gratis kennismakingsgesprek (plan deze vandaag nog in!) 

Krachtige kick-off sessie (start volgende traject maart 2023)

3 maanden individueel & intensief traject afgestemd op jouw hulpvraag en doelen met wekelijks een 30 minuten online sessie.

5 life-changing coachings-sessies, online of offline met Jon, inclusief ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Intensieve breathwork sessie met verschillende technieken.

Levenslang toegang tot de HoliHabits community zodat jij ook na het traject nog vol inspiratie verder kunt met jouw ontwikkeling.

Bonus: Audio-training en opnames zodat je ook thuis aan de slag kunt.

Kies voor JOUW leven

Yes, let me break free!

Zij gingen je voor

Lindsay

Coaching

Ik heb ook mogen leren en voelen dat van jezelf houden zo fijn is.

''Van spanning, chaos in mijn hoofd, weinig zelfliefde en geen inzicht naar ontspanning, overzicht en inzicht, veel meer zelfliefde en acceptatie. Ik heb het coachtraject met Jon als heel liefdevol mogen ervaren en dat is precies wat ik op dat moment nodig had. Feel it to heal it! Jon is een lieve, begripvolle vrouw die nergens van op kijkt. Het verwonderde mij dat ik me na een aantal sessies en opdrachten oprecht vrolijker en fijner voelde. En dat voel ik nog steeds! Ik heb geleerd dat ik hulp mag vragen als ik me niet zo fijn voel. Ik heb ook mogen leren en voelen dat van jezelf houden zo fijn is.''

Na afloop van onze samenwerking

Heb jij de antwoorden en inzichten waar je al zo lang naar verlangt;

Zorg jij goed voor jezelf en heeft dit jouw prio;

Heb jij goede gewoontes opgebouwd die jou iedere dag verder helpen;

Je kent jezelf, vertrouwt op jezelf en weet wat jij nodig hebt;

Durf jij te kiezen voor JOUW leven op jouw eigen voorwaarden.

Ik wil kennismaken!

Break Free coachingstraject

In maart 2023 start ik weer met dit unieke en individuele traject. Is dit jouw stap?

Bereik jouw doorbraak binnen 3 maanden

Intensief en individueel traject, wekelijks (online) begeleiding

Diepgaande en life-changing coachingssessies met Jon

Transformerende breathwork sessie (t.w.v. € 188,-)

Levenslange toegang tot de community

Bonus: Audio trainingen en opnames voor thuis (t.w.v. € 344,-)

€2.449,-
€1.998,-
Zet mij op de wachtlijst
Meld je nu aan en ontvang de early-bird korting
Start maart 2023
Nog 31 dagen

Betalen in termijnen mogelijk. Ben je in loondienst? Bespreek de mogelijkheden voor een vergoeding op je werk.

FAQs

Is dit traject voor mij geschikt?

Dit traject is speciaal voor vrouwen tussen de 20-45 jaar die voelen dat het tijd is voor verandering en echt kiezen voor zichzelf. Je weet (nog) niet wat het precies is en kunt er niet altijd woorden aan geven, maar je voelt dat je ermee aan de slag wilt.

Waar vinden de sessies plaats?

Een deel van het traject is online en daarnaast gaan wij elkaar op vaste momenten ook live zien. Dat bespreken we allemaal in onze kennismaking. Als het klikt tussen ons dan vinden wij samen de juiste manier en hoeft afstand of locatie nooit een reden te zijn om niet te starten aan dit traject. Ik ben gevestigd in Noord-Brabant.

Hoelang duurt het Break Free traject?

Dit traject duurt 3 maanden, maar werkt daarna nog langer door. Het gaan 3 intensieve maanden zijn waarbij wij heel veel contact hebben en naast onze sessies mag jij nog wat extra tijd inbouwen in je week om de veranderingen ook echt te integreren in je dagelijkse leven. De veranderingen zijn groots en daarom is het goed om hier iedere dag (al zijn het maar 10 minuten) tijd voor vrij te maken gedurende dit traject.

Is dit wel het juiste moment/wanneer kan ik starten?

Het eerste volgende startmoment voor het Break Free coachtraject is maart 2023. Ben jezelf ervan bewust dat er altijd redenen te bedenken zijn om het niet te doen. Ons hoofd wil ons vaak redenen geven om het vooraf helemaal te analyseren en bedenken of het wel de juiste stap is. Maar als jij voelt dat dit klopt en er enthousiast van wordt (een beetje spannend blijft het altijd), dan is dit een teken dat het voor jouw tijd is.

Hoe kan ik me aanmelden voor het traject?

Je kunt je opgeven door jezelf aan te melden voor de wachtlijst en ik neem contact met je op voor het inplannen van een telefonisch kennismakingsgesprek (gratis). In deze telefonische kennismaking bespreken we jouw situatie op dat moment, je behoeftes en of dit aansluit bij het traject.

Ik kan het (nu) niet volledig betalen, wat is er mogelijk?

Als je echt heel graag wil is er veel mogelijk. In overleg kunnen we een betalingsregeling treffen. Zoals bijvoorbeeld betalen in termijnen of we bespreken wat de mogelijkheden zijn met je werkgever.

Tot wanneer is de korting (€451,-) van toepassing?

In het voorjaar van 2023 start ik in Noord-Brabant - daarna gaat de prijs omhoog.

Plan vandaag nog jouw gratis kennismaking in

JA, zet mij op de lijst